Շարունակում ենք յուրօրինակ ու համեղ ուտեստների պատրաստումը։ Այսօր պատրաստելու ենք մացառախոզ։
Անհրաժեշտ է՝
1 լոլիկ, 1 վարունգ, 1 կանաչ ձիթապտուղ առանց կորիզի, 1 սև ձիթապտուղ առանց կորիզի, 2 եգիպտացորենի հատիկ, 1 ճյուղ սամիթ, 1 ճյուղ կանաչ սոխ
1. Լոլիկից զգուշությամբ հեռացնել պոչի հատվածը, ապա մնացած հատվածը օղերով կտրատել։

2. Լոլիկի օղերը բաժանի երկու մասի։ 4 հատ այդ կիսաշրջաններից աստիճանաձև իրար վրա դիր։

3. Դա տեղադրիր լոլիկի օղակից հիմքի վրա։

4. Եվս 3 կիսաշրջան աստիճանաձև իրար վրա դիր և դա էլ դիր հիմքի վրա։

5. Վարունգը կտրատել բարակ օղերի և դրանք ևս բաժանել 2 մասի։ Դրանք կլինեն մեր մացառախոզի փշերը։

6.Փշերը տեղադրիր լոլիկի շերտերի միջև։

7. Վարունգի 2 օղ դիր ամենածայրի լոլիկի կողքերը։ Դա կլինի մացառախոզի գլուխը։

8. Կանաչ ձիթապտղի վրա ճեղք արա։

9. Վարունգի երկու օղերն իրար ամրացրու ձիթապտղի օգնությամբ։

10. Սև ձիթապտուղը բաժանի 2 մասի և յուրաքանչյուր կտորի վրա տեղադրիր եգիպտացորենի հատիկները։ Կստանաս աչքը։

11. Թթվասերի օգնությամբ ամրացրու աչք-ձիթապտուղները գլխին։

12. Մացառախոզի գլուխը զարդարի սամիթի ճյուղով, իսկ պոչի հատվածում դիր կանաչ սոխը։



