Կակաչներ կինդեր-ձվիկներից


Կինդեր-սյուրպրիզներ սիրում են բոլոր երեխաները։ Դրանց ձվիկներով կարելի է բավական հետաքրքիր բաներ պատրաստել։ Այսօր կպատրաստենք կակաչների գեղեցիկ փունջ.

5

Անհրաժեշտ են՝

Տարբեր գույների կինդեր-սյուրպրիզների ձվիկներ, հյութ խմելու կանաչ ձողիկներ, մկրատ

Վերցնենք կինդեր-սյուրպրիզների մի քանի ձվիկ (3-4 հատը բավական է, բայց ցանկալի է, որ տարբեր գույների լինեն)։ Դրանք բաժանենք մասերի։

Եթե ձվիկի վերին ու ներքին մասերն առանձին չեն, ապա դրանք միացնող հատվածը պարզապես պետք է կտրել։ Ու չնայած, որ կափարիչը փոքր-ինչ փոքր կլինի, քան ձվիկի հիմնական հատվածը, բայց երկու հատվածն էլ մենք կօգտագործենք։
2

3

Մկրատով ձվիկի յուրաքանչյուր կտորի վրա զիգզագներ կտրատենք։ Թղթի համար նախատեսված մկրատները նուրբ են, կկոտրվեն։ Դրա համար պետք է վերցնել կենցաղային, ամուր մկրատ։
4 4-1

Յուրաքանչյուր ծաղկի կենտրոնում ծակեր անենք, դրանց մեջ դնենք կանաչ ձողիկները։ Եթե կանաչ ձողիկ չկա, ապա կարելի է մետաղալար օգտագործել։

Մի քանի ծաղիկներից բաղկացած փունջը տեղավորենք չափերին համապատասխան ծաղկամանի մեջ (դա կարող է լինել օրինակ փոքրիկ ապակե տարա, կամ յոգուրտի տուփ)։ Նկարում որպես ծաղկաման ծառայել է աղամանը։

1

Կիսվել Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on VKEmail this to someone

| 

Մեկնաբանություն չկա

Մեկնաբանել

Գրեք պակասող թիվը Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.