Տանձ «Կետ»

0Այս գեղեցիկ մրգային կետը կգրավի երեխայի ուշադրությունը և «կստիպի» ուտել իրեն։

Պատրաստելու համար անհրաժեշտ է.
դանակ, հյութի ձողիկներ, 1 տանձ, նարինջ, հաղարջի ճյուղիկներ

1. Տանձը բաժանենք 2 մասի.

1_wm
2. Հաստ կտորի վրա կատարենք լայնական կտրվածք և կստանանք բերանը.

2_wm3. Աչքերը պատրաստում ենք խաղողի հատիկների կես կտորից (եթե խաղող չկա, կարելի է ձիթապտուղ օգտագործել)։ Դրանք ամրացնում ենք ատամմաքրիչ փայտիկների օգնությամբ.

3_wm4. Լողակները պատրաստում ենք նարնջի (կամ մանդարինի) 2 շերտերից՝ էլի ամրցնելով ատամմաքրիչ փայտիկներով.

4_wm5. Վերին հատվածում տանձի մեջ ենք մտցնում հյութի ձողիկները, և նրանց ծայրերի մեջ տեղավորում ենք հաղարջի ճյուղերը։ Ստանում ենք կետի «շատրվանը»

5_wm

0_wm

Կիսվել Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on VKEmail this to someone
| 

Մեկնաբանություն չկա

Մեկնաբանել

Գրեք պակասող թիվը Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.