Մացառախոզ լոլիկից ու վարունգից


0Շարունակում ենք յուրօրինակ ու համեղ ուտեստների պատրաստումը։ Այսօր պատրաստելու ենք մացառախոզ։

Անհրաժեշտ է՝
1 լոլիկ, 1 վարունգ, 1 կանաչ ձիթապտուղ առանց կորիզի, 1 սև ձիթապտուղ առանց կորիզի, 2 եգիպտացորենի հատիկ, 1 ճյուղ սամիթ, 1 ճյուղ կանաչ սոխ

1. Լոլիկից զգուշությամբ հեռացնել պոչի հատվածը, ապա մնացած հատվածը օղերով կտրատել։

1_wm
2. Լոլիկի օղերը բաժանի երկու մասի։ 4 հատ այդ կիսաշրջաններից աստիճանաձև իրար վրա դիր։

2_wm
3. Դա տեղադրիր լոլիկի օղակից հիմքի վրա։

3_wm
4. Եվս 3 կիսաշրջան աստիճանաձև իրար վրա դիր և դա էլ դիր հիմքի վրա։

4_wm
5. Վարունգը կտրատել բարակ օղերի և դրանք ևս բաժանել 2 մասի։ Դրանք կլինեն մեր մացառախոզի փշերը։

5_wm
6.Փշերը տեղադրիր լոլիկի շերտերի միջև։

6_wm
7. Վարունգի 2 օղ դիր ամենածայրի լոլիկի կողքերը։ Դա կլինի մացառախոզի գլուխը։

7_wm
8. Կանաչ ձիթապտղի վրա ճեղք արա։

8_wm
9. Վարունգի երկու օղերն իրար ամրացրու ձիթապտղի օգնությամբ։

9_wm
10. Սև ձիթապտուղը բաժանի 2 մասի և յուրաքանչյուր կտորի վրա տեղադրիր եգիպտացորենի հատիկները։ Կստանաս աչքը։

10_wm

11. Թթվասերի օգնությամբ ամրացրու աչք-ձիթապտուղները գլխին։

11_wm
12. Մացառախոզի գլուխը զարդարի սամիթի ճյուղով, իսկ պոչի հատվածում դիր կանաչ սոխը։

12_wm

Կիսվել Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on VKEmail this to someone

| 

Մեկնաբանություն չկա

Մեկնաբանել

Գրեք պակասող թիվը Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.