Ընձուղտ բանանից

0Շարունակում ենք ուսումնասիրել մրգային գեղեցիկ կոմպոզիցիաների պատրաստման եղանակները։ Այսօր կպատրաստենք ընձուղտ բանանից.

Անհրաժեշտ է՝

1 բանան, 1 նարինջ, սև և սպիտակ խաղող, մանդարին, դանակ, փայտե ձողիկներ

1. Ընձուղտի գլխի համար կտրեք բանանի սուր հատվածը.

1_wm

2. Փայտե ձողիկների միջոցով գլուխն ամրացրեք ընձուղտի «վզին»։ Գլխի վրա փայտիկների օգնությամբ ամրացրեք խաղողի հատիկներ և կստանաք ընձուղտի կոտոշիկները.

3_wm

3. Կոտոշիկների մոտ փոքրիկ ակոսներ արեք և դրանց մեջ դրեք մանդարինի, նարնջի կամ լիմոնի կտորներ։ Կստանաք ականջները։ (Ականջները կարելի է պատրաստել նաև լիմոնի կեղևից).

2_wm

4. Աչքերը պատրաստվում են խաղողի հատիկների կեսերից՝ դրանք փայտիկների օգնությամբ ամրացնելու միջոցով.

4_wm

5. Ոտքերը պատրաստվում են սև ու սպիտակ խաղողները հաջորդաբար շարելով փայտիկների վրա և դրանք ամրացնելով ընձուղտի իրանին.

5_wm

6. Ընձուղտի պոչը պատրաստեք լիմոնի կամ նարնջի կեղևից.

6_wm

7. Նարնջի կեղևից պարույր կտրեք և այն «հագցրեք» ընձուղտի վզին.

0_wm

Կիսվել Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on VKEmail this to someone
| 

Մեկնաբանություն չկա

Մեկնաբանել

Գրեք պակասող թիվը Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.