Զովացուցիչ ըմպելիք մեր ձեռքերով

Իսկական լիմոնադ ստանալու համար կարելի է նախօրոք լիմոնից պատրաստել խյուսը և այն պահել սառնարանում։ Խմելու ցանկության դեպքում մնում է միայն դրա վրա ջուր ավելացնել։

limonadԱնհրաժեշտ է ՝ լիմոն, շաքարավազ և տարա՝ խյուսը պահելու համար։

1. Լիմոնը լվանալ և կտրատել, ապա մսաղացով աղալ.

1

2. 1 աղացած լիմոնը լցնել տարայի մեջ, վրան ավելացնել 4 թեյի գդալ շաքարավազ։ Ստացված խյուսը պահել սառնարանում։

2

3.1 բաժակ լիմոնադ ստանալու համար բավական է 1 բաժակ ջրին ավելացնել կես գդալ խյուս։ Ստացվում է հրաշալի լիմոնադ։

3

Կիսվել Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on VKEmail this to someone
| 

Մեկնաբանություն չկա

Մեկնաբանել

Գրեք պակասող թիվը Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.