Մեղու, մրջյուն, ծղրիդ

Մեղու

Դեղին կամ նարնջագույն գունդ ենք սարքում ու դրանից ձևավորում ձվիկ, վրան ավելացնելով սև գծիկներ, ստանում ենք մեղվի մարմինը.
Տափակեցված գնդերից պատրաստում ու ամրացնում ենք թևերը, պատրաստում մեծ աչքերով գլուխը։ Բեղիկները կարելի է լուցկու չոփիկներից պատրաստել։

 

Մրջյուններ

Մրջյունի մարմինը 3 մասից է բաղկացած՝ գլխից, կրծքից ու մեծ փորիկից։ Ամրացնում ենք թաթիկները (պատրաստված պլաստիլինից կամ ծառի բարակ ճյուղերից), բեղերը ծեփում ենք պլաստիլինից կամ բարակ մետաղալարից ենք պատրաստում.

Ծղրիդ

Ծղրիդը մրջյունից քիչ բանով է տարբերվում։ Նկարին նայելով ձևափոխեք մրջյունը։
Թևերը կարելի է պատրաստել պլաստիլինից կամ գունավոր (կոնֆետի) թղթից։

Մեկնաբանել

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Պարտադիր դաշտերը նշված են *-ով