Այժմ համեղ ու գեղեցիկ ազնվամորի պատրաստելու հերթն է՝
1. Հասուն պտուղ
Երկար ժամանակ իրար հետ տրորում ենք կարմիր ու սպիտակ պլաստիլինի կտորներ, որպեսզի ստանանք վարդագույն։
Պտուղը սարքում ենք լայն կոնի տեսքով, կողքերին սպիտակ կետիկներ ավելացնում, վրան երեքտերևանի պոչիկ դնում։
2. Չհասած պտուղ
Երկար ժամանակ տրորում ենք 2 կտոր՝ դեղին ու կարմիր պլաստիլիններ, առանց խառնելու իրար։ Պատրաստում ենք երկու գույնանի պտուղներ ու զարդարում կետերով։ Վրան ավելացնում կանաչ պոչիկը։
3. Ծեփում ենք երեք տերևներից բաղկացած «բարդ տերևը» և ծաղիկը (ինչպես երիցուկի դեպքում)
4. Բոլորն իրար ենք միավորում որպես մեկ պատկեր։