Կինդեր-սյուրպրիզներ սիրում են բոլոր երեխաները։ Դրանց ձվիկներով կարելի է բավական հետաքրքիր բաներ պատրաստել։ Այսօր կպատրաստենք կակաչների գեղեցիկ փունջ.
Անհրաժեշտ են՝
Տարբեր գույների կինդեր-սյուրպրիզների ձվիկներ, հյութ խմելու կանաչ ձողիկներ, մկրատ
Վերցնենք կինդեր-սյուրպրիզների մի քանի ձվիկ (3-4 հատը բավական է, բայց ցանկալի է, որ տարբեր գույների լինեն)։ Դրանք բաժանենք մասերի։
Եթե ձվիկի վերին ու ներքին մասերն առանձին չեն, ապա դրանք միացնող հատվածը պարզապես պետք է կտրել։ Ու չնայած, որ կափարիչը փոքր-ինչ փոքր կլինի, քան ձվիկի հիմնական հատվածը, բայց երկու հատվածն էլ մենք կօգտագործենք։
Մկրատով ձվիկի յուրաքանչյուր կտորի վրա զիգզագներ կտրատենք։ Թղթի համար նախատեսված մկրատները նուրբ են, կկոտրվեն։ Դրա համար պետք է վերցնել կենցաղային, ամուր մկրատ։
Յուրաքանչյուր ծաղկի կենտրոնում ծակեր անենք, դրանց մեջ դնենք կանաչ ձողիկները։ Եթե կանաչ ձողիկ չկա, ապա կարելի է մետաղալար օգտագործել։
Մի քանի ծաղիկներից բաղկացած փունջը տեղավորենք չափերին համապատասխան ծաղկամանի մեջ (դա կարող է լինել օրինակ փոքրիկ ապակե տարա, կամ յոգուրտի տուփ)։ Նկարում որպես ծաղկաման ծառայել է աղամանը։