Բարակ ստվարաթղթից պատրաստենք խնձոր։
Անհրաժեշտ են
Կարմիր, դեղին և կանաչ գույնի բարակ ստվարաթղթեր, նարնջագույն կրեպ թուղթ, կամրի և կանաչ մատիտներ, սև գույնի ֆլոմաստեր, թափանցիկ ինքնակպչուն ժապավեն (սկոչ), մկրատ, քանոն, բիզ
1. Կարմիր բարակ ստվարաթղթից կտրատեք 4 իրար հավազար երիզներ և դրանցից յուրաքանչյուրի կենտրոնում բզի օգնությամբ անցքեր բացեք։
2. Բացված անցքերի միջով անց կացրեք նարնջագույն կրեպ թղթից պատրաստված քուղը (որը ստացվում է թուղթը իրար վրա փաթաթելու միջոցով) և ներսի կողմից այն ամրացրեք ինքնակպչուն ժապավենի միջոցով։
3. Եթե բոլոր երիզների ծայրերը իրար միացնես ինքնակպչուն ժապավենով, կստանաս գունդ՝ խնձորը։
4. Կանաչ ստվարաթղթի վրա նկարիր տերևը և կտրիր այն։
5. Դեղին բարակ ստվարաթղթի վրա նկարիր և կտրիր որդը։ Տերևը սոսնձիր խնձորի պոչին, իսկ որդը ամրացրու խնձորի կարմիր երիզների արանքում։
Խնձորը պատրաստ է.