Սառնարանի մագնիս

Կիրառելով քվիլլինգ տեխնոլոգիան, այսօր կպատրաստենք սառնարանի մագնիս։

Անհրաժեշտ է քվիլլինգի երիզներ՝ 0.5սմ լայնությամբ, սոսինձ (ցանկալի է էմուլսիա), ատամմաքրիչ չոփիկ, ունելի և մագնիս։

1_wm

1. Իրար ենք սոսնձում կարմիր և կանաչ երիզներ (նմանատիպ 2 երիզ պետք է ունենաք), որոնք կդառնան մեր թիթեռի մեծ թևերը։ Փոքր թևերի համար ևս իրար ենք կպցնում կարմիր և կանաչ երիզներ, սակայն այս դեպքում կպցվող ամբողջական երիզները պետք է կիսել 2 մասի։ Շագանակագույն կարճ երիզներից ազատ պարույրներ ենք պատրաստում տարբեր չափսերի։ Ամենափոքր պարույրը կլինի մեր թիթեռի գլուխը ։ Մյուս 2 պարույրները ատամմաքրիչ չոփիկի օգնությամբ կոնական տեսքի ենք բերում և ներսի կողմից զգուշությամբ լավ սոսնձում։ Շագանակագույն երիզից պատրաստում ենք թիթեռի բեղիկները։

2_wm
2. Պատրաստի դետալներից հավաքում ենք թիթեռի մարմինը՝ ինչպես ցույց է տրված նկարում։ Բեղիկները պտտեցնում ենք ատամմաքրիչ չոփիկի օգնությամբ։

3_wm

3. Իրար սոսնձված կարմիր ու կանաչ երիզներից ազատ պարույրներ ենք փաթաթում, թողնում որ այն ինքնաբերաբար բացվի և եզրերը սոսնձով ամրացնում ենք։ Մատների օգնությամբ դետալները սեղմում ենք՝ տալով դրան թևերի տեսք։ Փոքր դեղին երիզներից պատրաստում ենք պարույրներ ու ձգված տերևիկներ։ Ունելիի և սոսնձի օգնությամբ զգուշությամբ դրանք սոսնձում ենք թևերի արանքներում։

4_wm
4. Թիթեռի մարմինը սոսնձի օգնությամբ ամրացնում ենք մագնիսին։ Թողում ենք կիսապատրաստվածքը լավ չորանա։

5_wm
5. Զույգերով իրար են սոսնձում թիթեռի մեծ ու փոքր թևերը։ Պատրաստի թևերը ամրացնում ենք մարմնին։ Թողում ենք մագնիսը լավ չորանա և այն ամրացնում սառնարանի վրա։

6_wm

Կիսվել Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on VKEmail this to someone
| 

Մեկնաբանություն չկա

Մեկնաբանել

Գրեք պակասող թիվը Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.